Tuto dovolenou si právě prohlíží 3 cestovatelé.

HOTEL HURGHADA LONG BEACH EX. HILTON ****

11.2. - 18.2.2023
Praha
All inclusive

Fotografie

Poloha

Hotel leží přímo u krásné dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v jižní části Hurghady. Vzdálenost od centra Hurghady, Sakkaly, je přibližně 18 km. Hostům je za poplatek k dispozici hotelový autobus, který je dopraví do centra a zpět. Od letiště je hotel vzdálen 14 km.

Vybavení Hotelu

Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí, dvěma restauracemi (jedna prochází aktuálně renovací), plážovým barem a snack barem u bazénu, sport barem nebo typický "shisha" koutkem. V resortu se nachází obchůdek se suvenýry a minimarket. Hosté mohou využívat sedmi venkovních bazénů, z toho jsou tři v zimě vyhřívané. Slunečníky a lehátka na pláži i u bazénu jsou hostům k dispozici zdarma s možností denní výměny ručníků. Pro hosty s dětmi hotel poskytuje možnost využití dětského hřiště, miniklubu nebo za poplatek nabízí hlídání dětí. Dále je zde k dispozici venkovní bazén s tobogány, který ocení jak děti, tak i dospělý. Hostům je dispozici lékařská služba na zavolání, lékárna, internetový koutek a prádelna - vše za poplatek. Pro sportovní vyžití hotel nabízí čtyři tenisové kurty s umělým osvětlením, fitness, squash, minigolf, plážový volejbal, stolní tenis, masáže. Většina sportovních aktivit je na jednu hodinu pro hotelový pokoj zdarma. Dále hotel zajišťuje denní a večerní animační programy, diskotéku a amfiteátr.

Vybavení pokoje

Komfortně zařízené klimatizované standardní pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna, WC a fén) jsou vybaveny SAT/TV, minibarem a trezorem. Pokoje mají balkon či terasu nebo panoramatické okno. Je zde možnost jedné nebo dvou přistýlek. Hotelový komplex skýtá dále možnost ubytování v prostorných rodinných pokojích nebo v hlavní budově či vilkách přímo u pláže za příplatek.

Pláž & plážový servis

Krásná dlouhá písečná pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Hostům je k dispozici centrum vodních sportů a potápěčské centrum. Plážový servis, lehátka, slunečníky a výměna osušek je poskytován bezplatně.

Sport & Fitness

Pro sportovní vyžití hotel nabízí čtyři tenisové kurty s umělým osvětlením, fitness, squash, minigolf, plážový volejbal, stolní tenis, masáže. Většina sportovních aktivit je na jednu hodinu pro hotelový pokoj zdarma. Dále hotel zajišťuje denní a večerní animační programy, diskotéku a amfiteátr.

Stravování

Stravování all inclusive je u snídaně, oběda i večeře formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 h. Během celého dne snacky. Odpoledne káva a zákusky.

Poznámka

HOTEL I LETENKY JSOU NA ZPĚTNÉ POTVRZENÍ!!

EGYPT se aktuálně ke dni 3.2.2021 nachází na SEZNAMU ZEMÍ V KATEGORII - TMAVĚ ČERVENÁ (ZEMĚ S VELMI VYSOKÝM RIZIKEM)
Cestující z těchto zemí (jak cizinci, tak čeští občané) musí před cestou do ČR vyplnit příjezdový formulář a zároveň podstoupit PCR test (antigenní nestačí), jehož provedení není na začátku cesty starší než 72 hod. a nechat si vystavit písemné potvrzení o výsledku. Následně musí předložit druhý PCR test (antigenní nestačí) provedený v ČR, který lze provést nejdříve 5. den od příjezdu. Výsledek je nutné neprodleně předložit elektronicky příslušné hygienické stanici. Do doby předložení druhého negativního testu je nutná samoizolace (v praxi je tedy nařízena pětidenní karanténa). Povinností je také 10 dnů po příjezdu nosit respirátor FFP2 (nebo stejné či vyšší účinnosti) všude mimo domov.

ZDARMA změna termínu všem osobám, které jsou uvedeny na jedné smlouvě o zájezdu do Egypta pokud je některý z klientů pozitivní na Covid-19 před odletem do Egypta, nebo má nařízenou karanténu lékařem či hygienou. Je nutno doložit písemným potvrzením. Nutno zrušit, či změnit alespoň 24 hodin před odletem, pokud tak nebude učiněno, mohou být aplikovány storno poplatky vč. poplatků za změnu letenek.“ (platí pouze pro lety se společností AIR CAIRO)

EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.

- Aktuální informace ohledně destinace naleznete zde: http://www.flydovolena.cz/download/Bezpecnostni_opatreni_v_Egypte.pdf

!!! DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ !!!!
Klienti, kteří po příletu do Egypta předloží očkovací certifikát proti COVID-19, budou osvobození od povinnosti předložit negativní PCR test.

Očkovací certifikát musí obsahovat:
1) potvrzení o očkování dvěma dávkami vakcíny (Pfizer / BioNTech, AstraZeneca, Moderna, Sinopharm, Sinovac, Sputnik V, jedna dávka Johnson & Johnson *)
2) QR kód
3) musí být v tištěné formě a v angličtině
* Akceptovány jsou vakcíny povoleny WHO a 14 dní po úplném očkování.

Děti mladší 6 let nemusí mít PCR test, ani nemusí předložit očkovací certifikát, vstup do Egypta jim bude povolen.
Děti / Dospívající ve věku od 6 do 18 let se musí prokázat negativním výsledkem PCR testu, podle předchozích nařízení.

- Očkovací certifikáty budou kontrolovány na letišti v Egyptě.
- Cestující bez očkovacího certifikátu, se musí prokázat negativním výsledkem PCR testu, ne starším než 72 hodin nebo budou testováni na letišti v Egyptě za poplatek.

Aktuální vstupní podmínky spojené s COVID 19 – klienti co nemají ukončené očkování viz.výše !!!
- Do Egypta je potřeba PCR test, můžete se nechat otestovat i v destinaci.
Počínaje dnem 1. září 2020 mění Egypt nařízením premiéra režim vstupu pro všechny příchozí na území země. Nově je na všech místech vstupu zavedena povinnost předložit při příjezdu do země negativní výsledek PCR-testu ne starší než 72 hodin. PCR-test je nově vyžadován i v letoviscích Šarm el-Šajch, Hurgháda, Marsa Matrouh, Taba, Marsa Alam a nadále v hlavním městě Káhiře. V letoviscích Šarm el-Šajch, Hurgháda, Taba, Marsa Alam je možné podstoupit PCR-test přímo na letišti za cenu 30 USD. Děti do 6 let jsou z povinnosti předložení testu vyloučeni a nemusejí PCR-test podstupovat!
- Každý cestující musí vyplnit prohlášení cestovatele s osobními údaji, které následně odevzdá při příletu do EAR.
- Po příletu na letiště v EAR bude všem cestovatelům změřena teplota.
- Každý cestující musí mít uzavřeno zdravotní cestovní pojištění !
- Osoby cestující z Egypta mají povinnost vyplnit elektronický příjezdový formulář, a to ještě před příjezdem do ČR. Vyplněním a odesláním formuláře tak automaticky informují příslušnou hygienickou stanici o svém příjezdu. Formulář je dostupný zde: http://www.prijezdovyformular.cz/. Doklad o vyplnění formuláře musí předložit i při hraniční či pobytové kontrole, bude ho možné vytisknout nebo zobrazit na mobilním zařízení. Do 5 dnů od příjezdu z rizikové země by pak daná osoba měla absolvovat test, jehož výsledek neprodleně doručí místně příslušné hygienické stanici. Pokud nedojde k předložení výsledku testu do 7 dnů od příjezdu, budou nařízena karanténní opatření.
- Před případnou cestou do zahraničí Ministerstvo zahraničních věcí ČR doporučuje českým občanům, aby si ověřili u zastupitelského úřadu Egypta v ČR, zda se podmínky pro vstup a pobyt nezměnily. Doporučujeme sledovat tyto stránky: https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html

Informace k zájezdu spojené s aktuální situací ohledně Covid19:
Hotely mohou být z důvodu hygienických opatření obsazeny maximálně na 50% a musely pro bezpečnost hostů přijmout nařízená opatření. Servis jako takový v hotelech omezen není, ale mohou být omezeny některé dílčí služby, např. mohou být zavřené některé restaurace či bary, část bazénů a lázní, některé aquaparky či nelze provozovat některé aktivity jako např. večerní zábavní program. Wellness & Spa služby jsou spolu s nočními aktivitami do odvolání nedostupné. Posilovny jsou pečlivě dezinfikovány a nově uspořádány tak, aby bylo možné dodržet bezpečné rozestupy. Akce a události, při kterých dochází ke shlukování nejsou povoleny. Při pohybu ve vnitřních prostorách i venku může být vyžadováno nošení roušky zakrývající nos a ústa. Klienti mohou být při vstupu do hotelu namátkově podrobeni měření teploty. Hotel může rozhodnout o nahrazení bufetového podávání stravy jejím servírováním. Výslovně upozorňujeme, že omezení vyvolaná platnými opatřeními nejsou vadou zájezdu a neposkytnutí služeb, jejichž poskytnutí je zakázáno, nemůže být reklamováno. Děkujeme za pochopení a Vaši ohleduplnost.

od 15 280 Kč
First Minute
26 180 Kč
11.2. - 18.2.2023, All inclusive, Praha
7.1. - 14.1.2023, All inclusive, Praha
14.1. - 21.1.2023, All inclusive, Praha
21.1. - 28.1.2023, All inclusive, Praha
28.1. - 4.2.2023, All inclusive, Praha
4.2. - 11.2.2023, All inclusive, Praha
11.2. - 18.2.2023, All inclusive, Praha
18.2. - 25.2.2023, All inclusive, Praha
Počet osob
Pro zadaný počet osob se vždy rezervuje jeden pokoj.
Cena zahrnuje
- Leteckou dopravu z vybraného odletového místa do Hurghady a zpět
- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
- Transfer letiště – hotel – letiště
- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
- Služby česky hovořícího delegáta
- Pojištění proti úpadku CK
Cena nezahrnuje
- Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu
- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) – Vstupní vízum do destinace
Pořadatelem zájezdu je CK FlyDovolená
Proč vyrazit s FlyDovolenou?
Pojištění od ověřené společnosti
Nonstop zákaznická podpora
Široká škála pobytových a poznávacích zájezdů
Bezpečné pojištění, které slouží lidem
Máte otázku?
Nebojte se nám zavolat, rádi vám vyhovíme a pomůžeme vybrat tu správnou dovolenou snů.
+420 224 805 221
Naše webové stránky používají k vylepšování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.
ok